eXTReMe Tracker

Szabadka és Szeged
közötti kerékpáros
túraútvonal térképe
(áthalad Kispiacon is)

kezdolap

Köszöntő


A helyi közösség nevében szeretettel köszöntök minden kedves látogatót Kispiac honlapján!

   Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy első- sorban a helybeliek igényét szolgálja, akikkel együtt éljük a hétköznapjainkat és ünnepeinket, és közösen munkálkodunk helyi közösségünk anyagi és szellemi gyarapodásán. Polgárainknak a helyi közösség irodájának munkarendjével, adataival és elérhetőségével, rendezvényeinkkel, programjainkkal, a jövőre vonatkozó elképzeléseinkkel és egyéb információk elérhetővé tételével igyekszünk segítségükre lenni.


Üdvözlöm továbbá az elszármazottakat, akik számára igyekszünk bepillantást nyújtani mindabba, ami településünkön történik. Honlapunk böngészése reményeink szerint lehetőséget biztosít egy virtuális nosztalgia-látogatásra, mely megerősítheti bennük a szülőföldhöz való tartozás kötelékét. Végül, de nem utolsósorban szeretettel köszöntök minden látogatót, aki ebben a békés, csendes Észak-bácskai településre turistaként, vállalkozóként, egyszerű érdeklődőként vagy baráti jobbot kereső emberként látogat. Földrajzi elhelyezkedésünk és több száz éves múltunk lehetőséget teremt kirándulásokra, kulturális programokra, vadászatra. Barátságos és vendégszerető polgáraink minden látogató számára kellő alapot teremtenek a kapcsolatépítéshez, az együttműködéshez, örökségünk megőrzéséhez és továbbadásához.

     Tudom, a jó szándék és az igyekezet nem minden esetben elég az igények és elvárások kielégítéséhez, ezért várjuk észrevételeiket, építő jellegű javaslataikat honlapunkkal kapcsolatban. Mindenkinek kellemes böngészést kívánok!

Szarapka Ede, Kispiac Helyi Közösség Tanácselnöke (polgármester)