together.kispiac.org

eXTReMe Tracker

Szabadka és Szeged
közötti kerékpáros
túraútvonal térképe
(áthalad Kispiacon is)

Untitled Document

Jótékonysági  nosztalgia est az óvoda javára
2011. február 11.

A kispiaci Százszorszép óvoda immár ötödik alkalommal szervezett jótékonysági estet az óvoda javára.
A többi alkalomtól eltérően nem bált szerveztek az óvó nénik, hanem nosztalgia estet. A kispiaci vadászházba várták a jótékonykodó szülőket és a bulizni vágyó fiatalokat. Az este nagyon jó hangulatban telt, 150 ember szórakozott együtt, úgy töltve az estét kellemesen és egyben hasznosan. A vendégeket gazdag tombola várta, a fődíj egy Lexmark nyomtató volt, melyet az egyik óvodás szülei nyertek meg.
Az óvó nénik ezúton szeretnének köszönetet mondani mindazoknak, akik segítettek a szervezésben, a szponzoroknak, akik ajándékaikkal lehetővé tették, hogy tombolát sorsoljanak, a kispiaci vadászegyesületnek, akik díjmentesen biztosították a termet és a tűzifát, Domonkos Boris néninek, aki gondoskodott, attól hogy a vendégek ne fázzanak, Vajdovics Henriettának és Beszédes Szabinának, akik gondoskodtak arról, hogy a vendégek pohara mindig tele legyen és végül, de nem utolsó sorban az óvodás szülőknek, akik nem csak tombolát hoztak az estére, hanem pogácsát is sütöttek. 40.000 dinár gyűlt össze, melyet a Kispiaci óvoda játszóterének bővítésére fordítanak majd az óvó nénik. A kispiaci Helyi Közösség 20.000 dinárral támogatta az óvodát, melyen hangszert (harmonikát) vásároltak az óvodának. Külön köszönet ezért nekik.
Bízunk abban, hogy jövőre ismét sikerül megszervezni a 6. jótékonysági nosztalgia estet és egy újabb hasznos és nemes célra gyűjthetünk majd.


Ábrahám Edit

A fotókat a galéria linkre kattintva érhetik el.

kattintson ide -> Galéria <- kattintson ide

 

Ma 2020. 1. 26, vasárnap,
Vanda napja van.
Holnap Angelika napja lesz.


A helyi közösség nevében szeretettel köszöntök minden kedves látogatót Kispiac honlapján! Bövebben...Kispiac térképe